به گزارش جام جم آنلاین البرز،معصومه جودکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: از ابتدای شروع طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان که از ۱۵ اسفند ماه آغاز شد تا کنون بیش از ۵۷ هزار بازدید از مراکز حساس از جمله قنادیها، رستوران ها، مراکز فروش حلیم، آش و اماکن عمومی به ویژه آرایشگاههای زنانه توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده است.
وی ادامه داد: از بازدیدهای انجام شده بیش از ۴۲۰۰ مورد صدور اخطار کتبی و بیش از ۱۹۰۰ واحد به مراجع قضایی معرفی شده اند.
معاون بهداشت گفت: ۲۲۴ واحد به دلیل بی توجهی به مقررات بهداشتی به طور موقت تعطیل و بیش از ۷۰ تن مواد غذایی غیر مجاز، تاریخ گذشته و فاسد کشف و معدوم شده است.
وی افزود: در این مدت ۳۲۷ مورد نمونه مواد غذایی به آزمایشگاه ارسال و حدود ۵۶۰۰۰ مورد سنجش پرتابل کیفیت مواد غذایی و عوامل محیطی صورت گرفته است.
جودکی افزود: همچنین ۱۸۲۰ مورد آزمایش میکروبی آب از تمامی نقاط شبکههای آبرسانی شهری و روستایی کل استان انجام شده است.
معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد: طرح سلامت نوروزی تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد