افزایش تولید شیر و سایر فراورده‌های لبنی با گسترش پرورش بز سانن در شهرستان خاتم

یزد- محمدعلی حاتمی زاده به همراه مهدی فتحی؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاتم و جواد احمدی نسب؛ مسئول امور دام جهاد، از تنها واحد پرورش بزسانن در شهرستان خاتم بازدید کردند.
کد خبر: ۱۴۴۹۱۸۱

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، این واحد صنعتی  500 راسی با هدف اصلاح نژاد دام مورد نیاز منطقه و صادرات مازاد آن احداث و به تولید شیر بز و سایر محصولات لبنی مرتبط مشغول است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد طی این بازدید با تاکید بر اهمیت پویایی واحدهای دامداری گفت: توسعه واحدهای دامی، افزایش تولید و بهره‌وری، به منظور تامین  شیر، گوشت و سایر فراورده‌های دامی دارای حساسیت‌ ویژه‌ای است؛ که باید مورد توجه قرار گیرد.

حاتمی زاده تصریح کرد: فعالیت‌های اقتصادی در قالب کشاورزی و دامپروری نیازمند برنامه ریزی هدفمند و آینده‌نگری اصولی، در سایه حمایت از تولیدکنندگان می باشد و با این امر می توان در کنار افزایش اشتغال به تقویت تولیدات داخلی و کاهش وابستگی دست یافت.

وی افزود: پرورش بز سانن به دلیل توانایی زیاد در تولید شیر با رشد سریع، باروری و چندقلوزایی، در بیشتر نقاط جهان گسترش یافته و جزو  برنامه های سازمان جهاد کشاورزی استان یزد نیز می باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها