پس از ۱۷ ماه تلاش؛

نقطه اتصال متروی کرج و تهران ۸۰ درصد پیشرفت کرد

رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج از پیشرفت ۸۰ درصدی‌ ایستگاه شهید سلطانی به عنوان نقطه اتصال متروی کرج و خط پنج متروی تهران خبر داد.
رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج از پیشرفت ۸۰ درصدی‌ ایستگاه شهید سلطانی به عنوان نقطه اتصال متروی کرج و خط پنج متروی تهران خبر داد.
کد خبر: ۱۴۴۴۸۷۴

به گزارش جام جم آنلاین البرز،خلیل کوزه کنانی با اشاره به آخرین وضعیت پیشرفت پروژه قطار شهری کرج اظهار کرد: ایستگاه شهید سلطانی بعد از ۱۷ ماه تلاش بی‌وقفه به حدود ۸۰ درصد پیشرفت سازه رسیده و وارد مرحله نازک کاری شده است.

وی افزود: طی سه ماه اخیر حدود ۶ کیلومتر روسازی و ریل‌گذاری خط انجام شده و خوشبختانه این پروژه با سرعت قابل قبولی در حال تکمیل است.

رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج بیان داشت: هدف ما این است که تا سال آینده طول متروی کرج را به ۱۲ کیلومتر برسانیم و متناسب با نقدینگی و درصد جذب بودجه، تجهیزات خریداری کنیم.

کوزه کنانی گفت: با پیگیری‌های انجام شده در حال حاضر مشکل نقدینگی برای تکمیل قطار شهری کرج نداریم و پیگیر این هستیم که بتوانیم تعداد رام‌های قطار را افزایش دهیم.

وی اضافه کرد: با خرید قطار‌های جدید، شهروندان می‌توانند با سر فاصله کمتر بین‌ایستگاه‌های مد نظر خود جا به جا شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها