مدیر کل صمت استان خبرداد

اختصاص ۵۳ میلیارد تومان اعتبار برای احیای واحدهای راکد و در آستانه تعطیلی خراسان شمالی

اسدالله ابراهیمی ـ جام جم آنلاین ـ مدیر کل صمت خراسان شمالی از اختصاص ۵۳ میلیارد تومان اعتبار برای احیای واحدهای راکد و در آستانه تعطیلی استان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۴۱۸۷۶
نویسنده اسدالله ابراهیمی

حسین حاجی بگلو در این رابطه اظهار کرد: متقاضیان دریافت این تسهیلات می توانند با ثبت نام در سامانه تسهیلات اداره کار نسبت به دریافت این اعتبارات اقدام کنند.

وی افزود: هر واحد تولیدی تا سقف چهار میلیارد تومان می تواند از این تسهیلات بهره مند شود.

به گفته حاجی بگلو، احیاء واحدهای راکد تولیدی- اقتصادی از مهمترین توفیقات دولت سیزدهم به شمار می رود.

 وی از مهم ترین اولویت های دولت سیزدهم را پایش کارخانه ها و واحدهای تولیدی راکد و یا تعطیل کشور اعلام کرد که در این زمینه اقدامات بسیاری عملیاتی شده است.

مدیر کل صمت خراسان شمالی از فعال سازی ۲۰ واحد تولیدی راکد در این استان از سال گذشته تاکنون خبر داد.

 وی با اشاره به اینکه این اداره کل ۳۴۴ پروانه بهره برداری را برای واحدهای صنعتی صادر کرده است، اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون ۳۴ واحد غیرفعال در این استان شناسایی شده که در سال گذشته ۱۱ واحد به چرخه فعالیت بازگشتند.

حاجی بگلو گفت: از ابتدای سال تاکنون نیز ۹ واحد تولیدی به چرخه فعالیت بازگشته اند. / خراسان شمالی ـ خبرنگار جام جم ـ اسدالله ابراهیمی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها