هرمزگان-جام جم انلاین-مديريت ارتباطات و امور بين الملل شهرداري بندرعباس با همكاري انجمن سينماگران استان هرمزگان با هدف ايجاد شور و نشاط اجتماعي و بهره گيري از مشاركت هنرمندان وشهروندان در توليد محتوا پيرامون امور شهري و شهروندان سومين جشنواره فيلم ١٠٥ثانيه اي گمبرون شهر را برگزار مي نمايد.
مهدی نوبانی دبیر سومین دوره ى این جشنواره گفت :باهمکارى انجمن سینماگران هرمزگان وبا توجه به نقش سازنده ى هنر و سینما در فرهنگ سازی و حل مسائل و معظلات شهری و اجتماعى و کشف ظرفیت ها و ایده های ناب پیرامون شهر بندر عباس سومین دوره ى این جشنواره برگزار می شود.
وی افزود: در دو دوره قبل با توجه به تولید آثار پیرامون مباحث مختلف شهری، جشنواره گمبرون شهر سکوى پرتاب و موفقیت چند فیلم از هنرمندان فعال سینماى هرمزگان براى شرکت در جشنواره هاى بین المللى شده است .
پاسالار مدیر ارتباطات و امور بین الملل شهردارى بندرعباس و دبیر اجرایى این جشنواره خاطر نشان کرد: فرهنگ و هنر استان هرمزگان نیاز به حمایت هاى بیشتر از طرف سازمانها و ارگانها دارد چرا که بخش زیادى از مشکلات در شهرها و کشور ها را مى توان با زبان هنر شناسایی و درمان کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید