به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سید محمد مهدی مهاجریان مقدم با اشاره به آمار و عملکرد شعب رسیدگی بدوی تعزیرات در نه ماه امسال گفت: در حوزه کالا و خدمات، پنج هزار و 342 فقره پرونده در تعزیرات حکومتی استان با میزان محکومیت یک هزار و 413میلیارد و 461 میلیون ریال رسیدگی و مختومه شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اظهار داشت: در بخش قاچاق کالا و ارز یک هزار و 670 فقره پرونده به شعب این اداره کل وارد، که با محکومیت 3 هزار و 480میلیارد و 127 میلیون ریال رسیدگی و مختومه شد.
مهاجریان مقدم در خصوص پرونده های حوزه بهداشت، دارو و درمان گفت : یک هزار و 389 فقره پرونده وارد که پس از رسیدگی، محکومیت این پرونده ها 82 میلیارد و 515 میلیون ریال بوده است.
به گفته مدیر کل تعزیرات حکومتی، در نه ماهه امسال تعداد 293 اکیپ گشت مشترک تشکیل ، که تعداد یک هزار و 980 بازرسی انجام شده و از این تعداد 359 واحد دارای تخلف بوده که پرونده آن ها تشکیل و به شعب بدوی برای رسیدگی ارجاع شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد