برخورد با شرکتهای غیرقانونی توزیع کننده گاز اشک آور و دستگاه شوک

: جانشین رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی از برخورد با شرکتهای غیرقانونی که در زمینه واردات ، تهیه و توزیع گاز اشک آور و شوک فعالیت می کنند ، خبر داد.
کد خبر: ۱۴۳۷۵۱

روز گذشته به دنبال برگزاری همایش مرکز انتظام ، سردار اسماعیل صفری ، جانشین رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به این خبر گفت : با توجه به سوئاستفاده برخی افراد که به طرق مختلف و غیرقانونی اقدام به تهیه و توزیع گاز اشک آور و دستگاه شوک می کنند ، دستورالعملی در شورای امنیت ملی در حال تصویب است که ساز و کار در اختیار قرار گرفتن این تجهیزات را تعیین می کند. وی درخصوص استفاده افراد از گاز اشک آور و شوک تصریح کرد: پلیس پیشگیری نیروی انتظامی با افرادی که غیر از کانال وزارت دفاع در این زمینه فعالیت می کنند برخورد جدی خواهد کرد و تنها افرادی مجاز به حمل گاز اشک آور هستند که نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات تایید کند که این افراد در معرض خطر قرار دارند.

برخورد با 7 شرکت

در ادامه این جلسه سرهنگ محمد حسینی ، رئیس مرکز انتظام با اشاره به فعالیت غیرقانونی برخی شرکتها گفت : پلیس پیشگیری پس از دریافت گزارش های مربوط به تخلفات این شرکت ، با آنها برخورد می کند و در یک مورد نیز یکی از شرکتها را پلمب کرده است .سرهنگ حسینی تصریح کرد: این شرکتها به طور غیرمجاز با دریافت هزینه های بالا کارتهای حمل گاز اشک آور صادر می کردند که در این ارتباط می توان به شرکتهای حافظان قائم آل موعود ، شرکت ناجی مشعشع آسیا، ناجی گستر و اعتماد حفاظ گستر شیراز اشاره کرد. رئیس مرکز انتظام افزود: مردم باید بدانند کارتهای صادر شده از سوی این شرکتها با توجه به ابلاغ نیروی انتظامی در فرودگاه ، راه آهن و از سوی ماموران انتظامی در بخشهای مختلف و از جمله کلانتری ها پذیرفته نمی شود.

افزایش توانمندی

این گزارش حاکی است سردار رجب زاده ، رئیس پلیس پیشگیری ناجا نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت گسترده موسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی در ارائه خدمت به مردم گفت : هم اکنون 43 هزار نیروی شبگرد و انتظام در قالب 218 شرکت فعالیت خود را آغاز کرده اند و می کوشیم تعداد شرکتها به 318 برسد و 300 هزار نفر در این شرکتها خدمات خود را به مردم ارائه کنند.سردار رجب زاده با اشاره به راه اندازی مرکز انتظام که از اولویت های پلیس پیشگیری بود خاطرنشان کرد: افزایش توانمندی مراکز انتظام به جدیت در دستور کار قرار دارد و در حال حاضر یگان های حفاظتی در وزارتخانه ها و سازمان ها حضوری فعال دارند.رئیس پلیس پیشگیری در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبنی بر گلایه مردم از برخی پلیس های محله که بابت توقف خودرو از مردم پول دریافت می کنند ، تاکید کرد: این اقدام غیرقانونی است و در صورت مشاهده بسرعت برخورد خواهد شد و اگر مردم در ارتباط با فعالیت شرکتهای انتظام گزارشی دارند می توانند آن را از طریق تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 یا 197 اطلاع دهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها