به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد علی شاهحسینی در جلسه کارگروه آرد و نان استان یزد اظهار داشت: در سبد غذایی مردم ما نان مهم ترین بخش را تشکیل می دهد لذا استاندارد سازی کیفیت آرد و نان ضروری است.
وی بیان کرد: مهمترین مشکلی که مردمدارند کیفیت نان است و این مقوله به فرآیند تهیه خمیر وابسته است، اگر چانه بهصورت صنعتی آماده شود نان با کیفیت، استاندارد، سالم و با چانه استاندارد تحویل مردم داده خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد گفت: در راستای ارتقای سطح کیفیت نان و ایجاد و تقویت زمینه رضایتمندی شهروندان؛ به نانوایی های متخلف در مرحله اول تذکر و در مرحله بعد تنبیه برای آنها اعمال میشود.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: