
به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ محمدرضاسلیمانی،افزود:با توجه به برنامهریزی انجامشده و بهمنظور توسعه گازرسانی در نیمه نخست امسال،17 هزار و 443 اشتراک به مشترکین گاز استان کرمان افزوده شده که برای تحقق این مهم، 1189 کیلومترشبکهگذاری گاز اجرا و بیش از 19هزار انشعاب دربخش شهری و روستایی نصب شده است.
وی،بیان کرد:باجذب اشتراک های جدید،تعداد مشترکین شرکت گاز استان کرمان تاکنون به بیش از 786 هزار و 614 مشترک رسیده است.
به گفته سلیمانی جذب اشتراک در شرکت گاز استان کرمان در بازه زمانی مشابه نسبت به سال قبل 33 درصد رشدنموده و درحال حاضر 99 درصد خانوارهای شهری و 63 درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان ادامه داد:رضایتمندی مشترکین و ارتقا سطح کیفی در ارایه خدمات برای مجموعه همکاران شرکت گاز استان کرمان جزو مهمترین اولویتهاست و درزمان باقی مانده از سال جاری نیز با همت و تلاش بیشتر خدمترسانی خود را به مردم استان ادامه خواهیم داد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد