مدیر گروه بهداشت محیط استان کرمانشاه:

برخورد قانونی با متخلفان واحدهای لبنی و صنفی در کرمانشاه

مدیر گروه بهداشت محیط استان کرمانشاه گفت: بازدید از واحدهای صنفی لبنیاتی به صورت ماهانه انجام می‌شود و در صورت مشاهده تخلف برخورد قانونی صورت می‌گیرد.
کد خبر: ۱۴۲۶۹۰۷

جام جم آنلاین؛ 

علیرضا اجرایی ، اظهار کرد: واحدهای صنفی لبنیاتی از نظر بحث‌های بهداشتی از جمله بهداشت فردی، محیط و مکان، ابزار کار و یک سری مواد اولیه‌ای که استفاده می‌کنند نظارت، بازدید و کنترل بهداشتی می‌شوند.

وی افزود: در این راستا بعضی از واحدهای صنفی تخلفات بهداشتی دارند و با توجه به این تخلفات بازرسین بهداشتی نیز آموزش رفع نواقص را به مدیران و مالکین واحدهای صنفی لبنیاتی ارائه می‌دهند.

مدیر گروه بهداشت استان کرمانشاه تصریح کرد: چنانچه در آن مهلتی که اشاره می‌شود مدیران و متصدیان رفع نقص نکنند اخطار بهداشتی برایشان صادر می‌شود.

وی ادامه داد: اخطار بهداشتی که صادر شد یک مهلت زمانی وجود دارد و بر اساس آن مهلت تعیین شده متصدیان حتماً باید در رفع این نواقص اقدام کنند.

اجرایی اذعان کرد: اگر رفع نقص در آن تاریخ اتفاق نیافتد واحدهای صنفی که تخلفی انجام دادند به تعزیرات و مراجع قضایی معرفی می‌شود.

وی در خصوص وجود تخلف در استان کرمانشاه در این حوزه بیان کرد: تخلفات موردی نیز وجود دارد که مطابق مقررات و آیین نامه‌های بهداشتی با این تخلفات برخوردهای لازم شده است.

این مسئول ابراز کرد: واحدهای لبنی و صنفی مانند سایر واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی از طریق بازرسین بهداشتی مراکز بهداشت به صورت ماهیانه نظارت و بازدید می‌شوند و با تخلفات برخورد قانونی می‌شود.

وی عنوان کرد: در این واحدها بحث نمونه‌برداری از محصولات لبنی را داریم و از نظر کیفیت محصولات نیز نمونه برداری‌ها به آزمایشگاه ارسال می‌شود و مطابق استاندارد وضعیت کیفیت محصولات تولیدی در واحدهای صنفی نیز بررسی و ارزیابی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها