رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: برای مثال در زمینه دام و طیور، تولید دام‌هایی که نیاز به آب بیشتری دارند به صورت قابل توجهی در استان اصفهان محدود شده‌اند.
کد خبر: ۱۴۲۱۰۵۰

جام جم آنلاین اصفهان به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان؛ وی با بیان اینکه تخم مرغ بیش از دو برابر نیاز در اصفهان تولید می‌شود، خاطر نشان کرد: حرفه‌ای بودن تولیدکنندگان طیور استان باعث شد تولیدات حتی بیشتر از مصرف داخل استان باشد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: در قالب زنجیره تولید از صفر تا صد تولید بوقلمون، تخم مرغ و شیر در استان انجام می‌شود و در تلاش هستیم در سایر محصولات نیز زنجیره‌های تولید تکمیل شود. مهندس مرادمند با بیان اینکه کشت گوجه فرنگی در استان اصفهان براساس الگوی کشت انجام می‌شود، گفت: با توجه به اینکه این محصول در مناطق جنوبی کشور نیز به طور قابل توجهی تولید می‌شود افت قیمت گوجه در استان باعث شد بیشترین گوجه تولید شده در استان برای تولید رب گوجه فرنگی در کارخانه‌های صنایع تبدیلی استفاده شود. وی خاطر نشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم در مجموعه سازمان جهاد کشاورزی ۱۲۷۵ پروژه کشاورزی با اعتبار چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان که باعث اشتغال ۴۳۱۸ نفر شده است به بهره‌برداری رسیده است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: با بازگشایی زاینده‌رود در روزهایی از سال زراعی فعلی(مهر۱۴۰۱ تا مهر ۱۴۰۲) بخشی از مزارع استان زیر کشت رفت و با وجود مشکلاتی، محصول مناسبی نیز بدست آمد. وی اضافه کرد: این استان بالغ بر ۱۳ درصد از تولیدات دام و طیور کشور را به خود اختصاص داده است، لذا نقش حیاتی در تامین امنیت غذایی را بر عهده دارد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در یک سال اخیر مبارزه با آفت «سن غلات» در سطح ۷۵ هزار هکتار و مقابله با آفت انواع ملخ در مساحتی بالغ بر ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی این استان انجام شد. عملیات بهنگام آفت زدایی سبب شد هیچ یک از محصولات کشاورزی استان آسیب نبیند. 

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها