دست کوتاه ایران از بازار حلال
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با «جام جم‌» مطرح کرد:

دست کوتاه ایران از بازار حلال

سرمایه گذاری خاص بوسنیایی ها بر روی صنعت حلال 

دولت یوسنی و هرز گوین، سرمایه گذاری خاصی بر روی صنعت حلال و کسب منافع اقتصادی و فرهنگی از آن صورت داده است. ماه گذشته ، سومین و بزرگترین نمایشگاه صنعت حلال در بالکان با حضور تولید کنندگان و کارشناسان برجسته داخلی و بین‌المللی در هتل هیلز سارایوو برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۱۹۹۲۷

به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه جامعه و فرهنگ ملل، حسین افندی کاوازوویچ رئیس العلمای بوسنی و هرزگوین در این خصوص می گوید: اولین تلقی حلال به طعام است، اما این کلمه شامل بسیاری از موارد دیگر نیز می‌شود و عملا تمام حوزه‌های فعالیت انسان را در بر می‌گیرد. صحبت در مورد حلال و حرام از روی حکمت است آن چه به انسان اجازه داده شده هم در دنیا وهم در آخرت منفعت دارد و آنچه که نهی شده است مضر برای انسان است پس در حلال رفاه انسان وجود دارد و نباید از حدود آن عبور کرد.
وی ابراز امیدواری کرد در آینده  صنعت حلال نه تنها نفوذ خود را تقویت و گسترش خواهد داد بلکه به یک فرصت بزرگ و به کانالی قوی و قابل اعتماد برای صادرات محصولات تبدیل خواهد شد.بیش از ۸۵ شرکت دارای گواهینامه حلال در بوسنی و هرزگوین و ۱۲۰ شرکت مختلف متعلق به منطقه در نمایشگاه  ماه گذشته مشارکت دارند.با توجه به افزایش تقاضا برای محصولات و خدمات حلال در سراسر جهان بازار حلال فرصتی مناسب برای توسعه و بهبود تجارت در سطح داخلی و بین‌المللی می‌باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها