اختصاص شعبه خاص در استان ها برای دعاوی مطبوعاتی

رئیس قوه قضاییه در بخشنامه ای به روسای کل دادگستری ها خواستار اختصاص شعبه ای از شوراهای حل اختلاف در مرکز استان ها یا برحسب ضرورت در دیگر شهرستان ها به دعاوی مطبوعاتی شد.
کد خبر: ۱۴۱۹۲۸

رئیس قوه قضاییه در بخشنامه ای به روسای کل دادگستری ها تصریح کرد: با توجه به صلاحیت شوراهای حل اختلاف و اهمیت آنها در افزایش مشارکت مردمی و گسترش فرهنگ صلح و به منظور جلوگیری از اطاله دادرسی و کاهش تراکم امور و جلوگیری از اتلاف وقت محاکم و دادسراها مقتضی است ؛ روسای کل دادگستری استان ها شعبی از شوراهای حل اختلاف را در مرکز استان ها یا برحسب ضرورت در دیگر شهرستان ها ، به دعاوی مطبوعاتی اختصاص دهند و اعضای شورای تخصصی مطبوعات را از میان کارشناسان و متخصصان دارای تجربه و تبحر در امور مطبوعاتی و رسانه ای که مهارت لازم جهت ایجاد صلح و سازش را دارند، انتخاب کنند.
براساس این بخشنامه ، برای اثربخشی اقدامات شورای حل اختلاف ویژه مطبوعات ، روسای دادگستری ها موظفند ضمن انتخاب و معرفی قاضی مشاور شورای تخصصی مطبوعات ، زمینه مساعد برای امکان استفاده از همکاری و مساعدت دیگر مراجع و اشخاص مصلح و موثر و همچنین تعامل و همکاری بین شورای حل اختلاف تخصصی مطبوعات ، مرجع قضایی ذی صلاح ، هیات نظارت بر مطبوعات و دیگر مراجع ذی ربط را فراهم آورند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها