برنامه های نخستین روز سفر احمدی نژاد به الجزایر

سفر دو روزه آقای محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران به الجزیره با استقبال رسمی عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهور الجزایر از وی در فرودگاه بین المللی حواری بومدین آغاز شد.
کد خبر: ۱۴۱۶۲۷

به گزارش واحد مرکزی خبر ، پس از مذاکرات دوجانبه، ناهار خصوصی دو رئیس جمهور برگزار می شود.
عبدالقادر بن صالح رئیس مجلس مردمی الجزایر دومین مقام الجزایری خواهد بود که عصر امروز به وقت محلی با آقای احمدی نژاد دیدار می کند و پس از آن عبدالعزیز زیاری رئیس مجلس وطنی الجزایر نیم ساعت با رئیس جمهور ایران دیدار و گفتگو خواهد کرد.
پس از آن دیدار عبدالعزیز بلخادم نخست وزیر الجزایر با رئیس جمهور کشورمان پیش بینی شده است.
رئیس جمهور در نخستین روز سفر به الجزیره با تجار الجزایری و ایرانی هم در محل اقامت خود دیدار خواهد داشت و پس از آن دیدار با اعضای سفارت جمهوری اسلامی ایران در الجزیره پیش بینی شده است.
ضیافت شام رسمی عبدالقادر بن صالح رئیس مجلس مردمی الجزایر به افتخار آقای احمدی نژاد آخرین برنامه نخستین روز سفر رئیس جمهور کشورمان به الجزیره خواهد بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها