رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خبر داد:

رگبار پراکنده باران در برخی استان‌ ها

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از رگبار پراکنده باران در برخی استان‌ ها و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۴۱۶۱۹۵

به گزارش جام جم آنلاین، صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا درباره وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز (۲۴ تیر) در شمال آذربایجان‌ شرقی، شمال آذربایجان غربی و مناطقی از اردبیل رگبار پراکنده باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌ بینی می‌شود. 

وی افزود: یکشنبه (۲۵ تیر) ضمن تشدید بارش در مناطق ذکر شده، گستره بارش گیلان و غرب مازندران را نیز فرا می‌گیرد. دوشنبه (۲۶ تیر) در نوار شمالی کشور رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد و سه‌شنبه (۲۷ تیر) بارش در سواحل دریای خزر و شمال شرق ادامه خواهد داشت.  

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا چهارشنبه (۲۸ تیر)  نیز در سواحل دریای خزر بارش پراکنده رخ می‌دهد.

ضیاییان افزود: امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر وقوع رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد در ارتفاعات، جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان دور از انتظار نیست.  

وی ادامه داد: پدیده غالب طی پنج روز آینده در شمال شرق، شرق و جنوب شرق وزش باد شدید همراه با گردوخاک است. همچنین در این مدت به ویژه در ساعات بعد از ظهر یکشنبه تا سه شنبه در مناطقی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز نیز وزش باد شدید رخ می‌دهد که در برخی از این مناطق با گردوخاک همراه خواهد بود. 

ضیاییان گفت: یکشنبه و دوشنبه دریای خزر و طی پنج روز آینده شرق دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود. 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا ( ۲۵ تیر) صاف تا قسمتی ابری و گاهی وزش باد، از بعد از ظهر افزایش باد و گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و روز دوشنبه ( ۲۶ تیر) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد و از بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۴ و ۲۵ تیر) اهواز با دمای ۵۰ و ۴۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۰ و ۱۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور هستند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها