به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی فرمانداری تهران، مراسم بزرگداشت شهدای سادات، امروز چهارشنبه 14 تیرماه ساعت 10 صبح با حضور خانواده معظم شهدای سادات،مدیران اجرایی شهر تهران و با سخنرانی احمد قیومی معاون استاندار و فرماندار تهران در سالن همایشهای باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.
احمد قیومی معاون استاندار و فرماندار تهران در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بویژه بزرگداشت یاد و خاطره شهدای سادات اظهار داشت: نباید یادمان برود که مردانی برای تحقق آرامش امروز ما از گرانبهاترین و بالاترین سرمایه خویش گذشتند و با حضور در جنگ تحمیلی و تحمل سختیها و دشواریها در برابر تجاوز و خودخواهیهای دشمنان ایران اسلامی ایستادند و از مرز و بوم کشورمان دفاع کردند.
وی گفت: برگزاری یادواره شهدا نه تنها گرامیداشت یاد شهدا، که نقطه روشنی است تا ما را با اصل و هدف غایی خود آشنا کند، چرا که به فرموده رهبر انقلاب، گاهی رنج و زحمت زنده نگاه داشتن خاطره شهدا ، کمتر از شهادت نیست.
وی گفت عزت امروز اسلام و مسلمين ثمره خون شهدا است ما موظفیم نگذاریم رنگ و بوی شهادت کم رنگ شود و ما نباید راه، روش و مسیر شهدا را فراموش کنیم ما مردم وامدار شهدا و سر سفره آنها هستیم و باید بزرگی، معرفت، شجاعت، سخاوت و دیانت شهدا را به نسل و مخاطبان بعد انتقال دهیم.
ایشان در پایان گفت برخود لازم میدانم به عنوان خادم از خانواده معظم شهدا ایثارگران و جانبازان روحانیت معظم و معزز بخصوص روحانیت سادات مدیرکل بنیاد شهید که در شکلگیری و برگزاری این یادواره متحمل زحمت شدند نهایت تقدیر و تشکر را داشته باشم.
گفتنی است این مراسم هرساله جهت تکریم و تجلیل از مقام شامخ ۱۸۰۰ شهید سادات شهر تهران و خانواده معظم این شهدا همزمان با عید سعید غدیر برگزار می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد