فرمانده انتظامی استان لرستان :

انهدام باند جعل کارت پایان خدمت در لرستان

خرم آباد-جام جم آنلاین-: فرمانده انتظامی لرستان از انهدام باند 5 نفره جاعل و کشف 22 فقره کارت پایان خدمت جعلی در شهرستان خرم آباد خبرداد.
خرم آباد-جام جم آنلاین-: فرمانده انتظامی لرستان از انهدام باند 5 نفره جاعل و کشف 22 فقره کارت پایان خدمت جعلی در شهرستان خرم آباد خبرداد.
کد خبر: ۱۴۱۴۴۳۵

به گزارش جام جم آنلاین لرستان  سردار یحیی الهی بیان کرد: در پی ارجاع یک فقره پرونده جعل کارت پایان خدمت از لرستان و استان های   همجوار به پلیس آگاهی استان، موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با هماهنگی قضائی و با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی ۵ جاعل را در این رابطه شناسایی و در عملیاتی ضربتی در شهرستان”خرم آباد” دستگیرکردند.
فرمانده انتظامی استان گفت: متهمان در تحقیقات صورت گرفته و در مواجهه با دلایل و مستندات پلیس به ۲۲ فقره کارت پایان خدمت جعلی اعتراف کردند.
این مقام انتظامی  با اشاره به اینکه این پرونده از طریق شعبه دادگاه کیفری ۲ شهرستان “خرم آباد” رسیدگی شد گفت: متهم ردیف اول به اتهام فراهم کردن موجبات معافیت دیگری از خدمت وظیفه عمومی از طریق مکتوم داشتن حقیقت و فریب به تحمل ۵ سال حبس تعزیری محکوم، متهمان ردیف دوم تا پنجم به همین اتهام به ۲ سال حبس تعزیری محکوم و متهمان ردیف ۶ تا ۲۷ به اتهام دریافت کارت جعلی پایان خدمت به   یک سال حبس تعزیری محکوم که جهت ۱۵ نفر از آنان یک سال حبس به مدت ۳ سال به حالت تعلیق ساده در آورده شده است.
سردارالهی ضمن تقدیر از همکاری و حمایت همه جانبه دستگاه قضایی با پلیس با اشاره به ای نکه اعمال مجرمانه کلاهبرداران و سودجویان از دید پلیس مخفی نخواهد ماند به شهروندان توصیه کرد، درصورت برخورد با اینگونه موارد بلافاصله پلیس را در جریان قرار دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها