
به گزارش جام جم آنلاین، عبدالرحمان مجددی در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: تصادف زنجیرهای جاده روستایی بیاسآباد - قاسمآباد شهرستان خواف بر اثر برخورد 6 خودروی سواری و سنگین 8 مصدوم داشت.
وی گفت: طوفان گرد و خاک شدید، کاهش کیفیت هوا و کاهش میدان دید از دلایل وقوع این تصادف زنجیره ای بود که مصدومین با 4 آمبولانس از شهر سنگان، قاسمآباد و روستاهای بیاس آباد و خرگرد به بیمارستان اعزام شدند.
مسئول اورژانس 115 شهرستان خواف تصریح کرد: با توجه به اینکه در استان خراسان رضوی بیشترین سرعت وزش باد برای خواف ثبت شده است، مردم نیز باید در جادهها مقررات موردنیاز را رعایت کنند.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی