به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی دادگستری استان آذربایجان غربی، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان اظهار کرد: روز گذشته حکم اعدام یک قاچاقچی بین المللی پس از طی مراحل قضایی اجرا شد.
وی افزود: این فرد ۳ باند بین المللی را مدیریت میکرده و سرشبکه مافیای انتقال مواد مخدر به خارج از کشور بوده است و هلند و چند کشور اروپایی اصلیترین کشور هدف این فرد برای انتقال مواد مخدر بود.
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی بیان کرد: از این فرد بیش از ۷۵۰ کیلوگرم هروئین کشف شده است.
عتباتی گفت: روند رسیدگی به پرونده این فرد طبق روال قانونی طی شد و وکلا و دفاعیات خودشان را در دادگاه ارائه دادند.
وی افزود: پس از تایید حکم اعدام این قاچاقچی بین المللی مواد مخدر و طی تشریفات قانونی، حکم اعدام وی بامداد امروز اجرا شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: