سناتورها به دادستان کل امریکا: ما به تو اعتماد نداریم

سناتورهای امریکایی جسورانه به دادستان کل منصوب جورج بوش که با بحران مواجه است ، گفتند به او اعتماد ندارند او را به طفره رفتن از دادن پاسخ متهم کردند و درباره صداقت او ابزار تردید کردند.
کد خبر: ۱۴۰۶۶۷

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، آلبرتو گونزالس دادستان کل امریکا در آخرین حضور خود در کمیته قضایی مجلس سنا با برخورد تند سناتورها در ارتباط با رسوایی اخراج دادستانها و سیاست حقوقی دولت بوش در جنگ علیه ترور مواجه شد.
پاتریک لیهی رئیس کمیته فوق از حزب دموکرات گفت: با سابقه نقض مکرر حقوق مدنی و لاپوشانیها ، این دولت اعتماد ما را از دست داده است.
لیهی مستقیما به گونزالس که تقاضاهای مکرر اعضای کنگره را برای کنارهگیری از مقامش رد کرده، گفت: من به تو اعتماد ندارم.
بوش بارها نقاضاهای برکناری گونزالس را رد کرده است گونزالس یکی از نزدیکترین یاران بوش از زمان فرمانداری تگزاس است.
مخالفان بوش میگویند دادستان کل در اخراج حداقل 8 نفر از دادستانهای امریکا گرایشات سیاسی انان را ملاک قرار داده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها