به گزارش جام جم آنلاین، روز نخست از هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال با دیدار تیمهای فوتبال سپاهان و هوادار به پایان رسید و سپاهان در این مسابقه با نتیجه ۳ بر ۱ پیروز شد.
بازی دو تیم از ساعت ۱۸ در ورزشگاه نقش جهان و با قضاوت عباس راکی آغاز شد و فرشاد احمدزاده (۱۰)، شهریار مغانلو (۱۳ - پنالتی) و ایگور کاتاتائو (۷۴) برای سپاهان گلزنی کردند. تک گل هوادار هم توسط حسین صادقی (۴۷) به ثمر رسید.
سپاهان در این بازی صاحب یک ضربه پنالتی دیگر هم شد که رامین رضاییان آن را در دقیقه ۳۲ از دست داد و خالدآبادی دروازه بان هوادار ضربه او را مهار کرد.
پیش از این مسابقه، پرسپولیس با پیروزی ۳ بر ۲ مقابل تراکتور با ۴۵ امتیاز به صدر جدول رفته بود اما سپاهان با برد امروز ۴۶ امتیازی شد و جای خود را از پرسپولیس پس گرفت.
پرسپولیس و سپاهان شنبه هفته آینده در ورزشگاه آزادی به مصاف هم میروند و با نتایجی که امروز رقم خورد جدال آنها حساستر و دیدنی تر خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد