سلطانی افزود: با جمع بندی اطلاعات مربوط به این سرقتها، سرانجام ماموران ردپای 2سارق سابقه دار به نامهای سامان و بهزاد را شناسایی و در یک اقدام ضربتی هر دو متهم را دستگیر کردند.
با انتقال دو متهم دستگیر شده به پلیس آگاهی ، آنها ابتدا منکر سرقت شدند اما در مواجهه با شاکی ها مورد شناسایی قرار گرفتند و به سرقت چند خانه اعتراف کردند.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی افزود: با بررسی سوابق هر دو متهم ، ردپای آنها در یک فقره سرقت مسلحانه در مسیر کوهدشت به خرم آباد شناسایی شد.
در این سرقت آنها با انگیزه سرقت از یک توزیع کننده طلا در شهرستان ها وی را تعقیب کرده و با کمین در جاده ، مرد طلافروش و یکی از همراهانش را هدف اصابت گلوله قرار داده و با سرقت 9کیلو طلا از محل متواری شده اند که در پی این سرقت ناجوانمردانه ، مرد طلافروش به علت شدت جراحات جان خود را از دست داده است.
ردپا
سرهنگ سلطانی تصریح کرد: با به دست آمدن این ردپا، دو متهم دستگیر شده اعتراف کردند، پیش از راهزنی مسلحانه ، اقدام به سرقت مسلحانه یک دستگاه خودرو در تهران کرده اند و با استفاده از این خودرو به مرد طلافروش و همراهش حمله کرده اند.
سلطانی افزود: با اعتراف سارقان به 50فقره سرقت از منازل مردم و قتل مرد طلافروش ، مرحله دیگری از تحقیقات تخصصی کارآگاهان در ارتباط با دیگر سوابق متهمان آغاز و معلوم شد آنها در 2فقره سرقت مسلحانه از طلافروشی در اسلامشهر و یکی از شهرهای غربی کشور مشارکت داشته اند.
معاون آگاهی تهران افزود: این دو متهم اعتراف کردند، هنگام سرقت مسلحانه از طلافروشی در اسلامشهر، به سوی مردمی که متوجه سرقت شده و در این محل تجمع کرده بودند شلیک کرده اند که چند نفر هدف اصابت گلوله قرار گرفته و مجروح شدند و پس از فرار چندی بعد نیز یک طلافروشی را به صورت مسلحانه مورد دستبرد قرار داده اند.
دستگیری اعضای باند
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی تصریح کرد: پس از اعتراف دو متهم دستگیر شده ، 6عضو دیگر این باند یکی پس از دیگری شناسایی و با دستور قضایی از سوی دادیار شعبه هشتم دادسرای ناحیه یک برای ادامه تحقیقات در اختیار پلیس قرار گرفتند تا دیگر زوایای پنهان پرونده سیاه آنها مورد بررسی قرار گیرد.
سلطانی افزود: در این ارتباط دادیار روستا درخواست کرده است تا تصویر متهمان بدون پوشاندن چهره چاپ شود تا شهروندانی که اموال آنها از سوی متهمان به سرقت رفته است برای شناسایی و ارائه شکایت به پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.