وی در توییتر خود نوشت: «راستیآزمایی گسترده روزنامهنگاری را دموکراتیک و صدای مردم را قدرتمند میکند».
با این حال، زمانی که برخی کاربران دارای تیک آبی نام کاربری خود را به Elon Musk تغییر دادند تا مالک جدید توییتر را که خود را سلطان آزادی بیان توصیف میکند، آزمایش کنند، این طرح نتیجه معکوس داد. هزاران اکانت از این قبیل، از جمله کمدین کتی گریفین که دو میلیون دنبالکننده در این پلتفرم داشت، بهحالت تعلیق درآمد.
ماسک اخیرا یک نظرسنجی برای بازگرداندن حساب کاربری تعلیق شده دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا برگزار کرده است. تقریبا ۱۵ میلیون نفر در توییتر به آن رای دادند.
از سوی دیگر بنیانگذار ماستودون گفته است که توییتر با مدیریت ایلان ماسک شاهد از بین رفتن نیروی کار این پلتفرم رسانه اجتماعی بوده است و واقعا شانس این وجود دارد که این پلتفرم از بین برود.
یوگن روچکو، برنامهنویس ۲۹ ساله آلمانی که ماستودون را بهعنوان جایگزین غیرمتمرکز برای توییتر در سال ۲۰۱۷ ایجاد کرد، سبک رهبری مدیرعامل توییتر را نامنظم خواند و گفت که نشاندهنده بیکفایتی او است.
آقای روچکو گفته است: «میتوانم بگویم که این نشاندهنده بیکفایتی و عدم درک صنعتی است که او وارد آن شده و پلتفرمی که اکنون مسئول آن است. من (سبک رهبری آقای ماسک) را نامنظم مینامم و صادقانه بگویم، من طرفدار او نیستم.»
او ادامه داد که بزرگ بودن توییتر برای تضمین آن در برابر شکست کافی نیست. نمونههایی از پلتفرمهای رسانههای اجتماعی وجود دارد که مانند MySpace بسیار بزرگ بودند ولی شکست خوردند. شاید آنها هنوز وجود داشته باشند اما دیگر محبوب نیستند و با وجود اینکه توییتر بسیار بزرگ است، هنوز حتی بزرگترین پلتفرم رسانه اجتماعی موجود نیست.
او در مصاحبه خود گفته است: «من قطعا فکر میکنم با مشکلاتی که در حال حاضر دارد و با مدیریت جدید تحت رهبری ایلان ماسک واقعا ممکن است توییتر نابود شود، زیرا چنین پلتفرم رسانههای اجتماعی با دادههای بلادرنگ سروکار دارد و میدانید از دست دادن اکثر مهندسانی که آنجا کار میکردند، اتفاق خوبی نیست.»
مالک میلیاردر تسلا نیمی از ۷۵۰۰ نیروی کار جهانی توییتر را یک هفته پس از تصدی مدیریت شرکت اخراج کرد، دورکاری را پایان داد و برای کارکنان باقیمانده اولتیماتوم تعیین کرد که یا با الگوهای کاری طولانیتر و شدیدتر موافقت کنند یا شرکت را ترک کنند. ماستودون از سه هفته پیش که آقای ماسک مدیریت توییتر را به دست گرفت، افزایش چشمگیری در کاربران جدید داشته است و در این پلتفرم هیچ مالک مرکزی یا شرکتی مسئول کل شبکه نیست.
آقای روچکو توضیح داد: «شما میتوانید آن را چارچوبی در نظر بگیرید که به هر کسی اجازه میدهد شبکه اجتماعی خود را به روشی متقابل راهاندازی و یک تجربه شبکه اجتماعی منسجم و تقریبا یکپارچه را ایجاد کند، همانطور که از توییتر انتظار دارید.»
آقای روچکو در مصاحبهای با مجله فناوری آمریکاWired در اوایل این هفته گفت که حدود ۸۰۰هزار حساب جدید ماستودون ایجاد شده که سرورها را تحت تأثیر قرار داده است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد