این کفشها بخشی از لباسهای زشت جابز بودند. با این حال، این قطعه خاص از یادگاریهای استیو جابز دقیقا در شرایط اولیه نیست. حراج جولین گفته است که رد پای استیو جابز روی آن مانده است و کفه لاستیکی صندل ساییدگی سنگین دارد که نشان میدهد که جابز آنها را در زندگی روزمره خود میپوشد. طبق Julienslive.com، قیمت پیشنهادی از ۲۲۵۰۰دلار فراتر رفته است ــ در حالی که حراج جولین انتظار پیشنهاد نهایی بین ۶۰تا ۸۰هزار دلار را دارد. شرکت حراج گفته است که استیو جایز این صندل را برای مدت طولانی بین دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ میپوشید.
صندلهای بیرکن استاک جابز در چند نمایشگاه در گذشته به نمایش درآمدند. Salone del Mobile در میلانو، ایتالیا، در سال ۲۰۱۷، در دفتر مرکزی بیرکن استوک در آلمان، سال ۲۰۱۷ در اولین فروشگاه بیرکن استوک آمریکا در سوهو نیویورک، نمایشگاه مبلمان کلن آلمان رویداد برلین برای مجله Die Zeit در سال ۲۰۱۸ و اخیرا در موزه تاریخ ورتمبرگ در اشتوتگارت آلمان. برنده مناقصه همچنین یک NFT رایگان صندل دریافت خواهد کرد.
در طول نمایش صندلها، شریک سابق جابز و مادر اولین فرزند استیو جابز، لیزا برنان ــ جابز احساساتی شد و از اینکه دوباره توانسته آن را در دست بگیرد هیجان زده شد.
برنان در مصاحبهای با مجله ووگ اشاره میکند: «صندلها بخشی از ظاهر ساده او بودند. یونیفرم او بودند و نکته مهم در مورد یونیفرم این است که شما مجبور نیستید نگران باشید که صبح چه بپوشید. او هرگز کاری انجام نمیداد یا نمیخرید که هدفش متمایز شدن از دیگران باشد. او به سادگی در مورد هوشمندی و کاربردی بودن طراحی و راحتی پوشیدن آن متقاعد شده بود و مانند یک تاجر فکر نمیکرد، بنابراین این آزادی را داشت که خلاقانه فکر کند.»
ماه گذشته، نسل اول آیفون اپل توسط حراجی LCG به قیمت بیش از ۳۹هزار دلار (حدود ۳۲میلیون روپیه) فروخته شد. آیفون اپل در سال ۲۰۰۷ با برچسب قیمت ۵۹۹ دلار در آمریکا عرضه شد. در آخرین حراجی، قیمت نهایی این گوشی ۳۹.۳۳۹.۶۰دلار بود که تقریبا ۶۵ برابر بیشتر از قیمت اصلی است. گوشی مورد بحث دارای ۸ گیگابایت فضای ذخیرهسازی و دوربین ۲ مگاپیکسلی است. اولین آیفون در تاریخ ۹ ژانویه ۲۰۰۷ توسط استیو جابز، یکی از بنیانگذاران اپل معرفی شد. این دستگاه پنج ماه پس از معرفی به بازار عرضه شد. معرفی این گوشی یک تغییردهنده بزرگ در صنعت گوشیهای هوشمند به حساب میآید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت