معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد؛

احتمال افزایش یک ماهه سال تحصیلی

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش:

ورود برخی اقلام به مدارس ممنوع است

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: ورود برخی اقلام توسط دانش آموزان به داخل مدارس ممنوع است.
کد خبر: ۱۳۸۴۵۲۷

به گزارش جام جم آنلاین، محمدمهدی کاظمی در گفتگو با مهر در پاسخ به این سوال که علت ورود نیروهای پلیس به هنرستان صدر چه بوده است گفت: جزئیات دقیق این حادثه هنوز مشخص نشده است اما اطلاعات متفاوتی ذکر شده است که باید بررسی‌های بیشتری صورت بگیرد.

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که آیا توصیه‌ای به مدیران مدارس برای بازرسی بدنی دانش آموزان و همچنین جلوگیری از ورود موبایل به داخل مدارس شده است گفت: توصیه خاصی به مدیران نشده است اما طبق ضوابط آموزش و پرورش ورود برخی اقلام به مدرسه مجاز نیست و ممکن است مدیران در این زمینه کنترل داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها