
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
به گزارش جام جم آنلاین، گلبن سهراب با اشاره به اینکه یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشتهای فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس است، اظهار کرد: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه میشود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتریها کاهش یابد.
وی افزود: نیتریت در بدن به نیتروزآمینها تبدیل میشود که طی تحقیقات سرطانزا بودن این ماده ثابت شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه به گوشتهایی که برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده میشود، چربی بیشتری هم اضافه میشود، تاکید کرد: چربیهای اشباع باعث افزایش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی و عروقی میشود و چربیهای ترانس نیز خطر بروز انواع سرطانها را بالا خواهد برد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه سدیم موجود در گوشتهای فرآوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را نیز افزایش میدهد، گفت: البته این مشکلات و مضرات به کالباس ختم نمیشود، بلکه بحث پنیر پیتزا که یک چهارم وزن آن را چربی اشباع تشکیل میدهد نیز مطرح است.
وی ادامه داد: با مصرف پیتزا؛ نیتریت، چربی اشباع و ترانس، سدیم و کالری زیادی وارد بدنمان میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه هر برش پیتزا بسته به سایز بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلوکالری انرژی دارد، اضافه کرد: عمدتاً پیتزا به تنهایی مصرف نمیشود و معمولاً افراد پیتزا را با نوشابه میل میکنند که هر قوطی ۳۰۰ ملی لیتری ۱۴۰ کیلوکالری دارد.
منبع: مهر
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رئیس پلیس فتای کشور
«جام جم» در گفتوگوی اختصاصی با دبیر ستاد نانو، عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۱ را بررسی میکند
گفتوگوی «جامجم» با نادر مشایخی، هنرمند تجربهگرا
سیده الهام حسینی دختر تاریخساز وزنهبرداری ایران