مذاکرات چندجانبه بهترین راهکار برای حل مسئله اتمی ایران است
فارس: معاون امور تحقیقات مرکز مطالعاتی شورای روابط خارجی آمریکا با تاکید بر لزوم مذاکره برای حل مسئله اتمی ایران گفت، مذاکرات چندجانبه بهترین راهکار برای حل این مسئله است.
کد خبر: ۱۳۷۹۲۹
"پاتریک کلاوسون" معاون امور تحقیقات این شورا در سخنرانیای در یکی از سلسله نشستهای سیاستگذاری "موسسه واشنگتن برای خاور نزدیک" گفت: «مسئله اتمی ایران در کانون روابط ایران و آمریکا قرار دارد و اگر این مسئله به تنها مسئله ایران و آمریکا تقلیل یابد در آن صورت بسیاری از دولتها به طرف ایران گرایش خواهند یافت و نسبت به اهداف آمریکا بدبین خواهند شد.»
وی افزود، به نفع واشنگتن است که اروپا همچنان با ایران مذاکره کند و همینطور به نفع آمریکا و همینطور قطعا اروپا و مابقی جهان است که مسئله اتمی ایران همچنان یک مسئله چندجانبه باقی بماند.
وی گفت، مسئله اتمی تنها مسئله موجود بین ایران و آمریکا نیست بلکه مسائل دیگری نیز در میان است، علاوه بر این، بحث درباره مسائل از طریق سازمانهای چندملیتی که دو کشور عضوی از آن هستند بهترین راهکار برای حل اختلافات ایران و آمریکا است.
معاون امور تحقیقات شورای روابط خارجی آمریکا در پایان با اشاره به بدبینی مقامات ایرانی به آمریکا برای مذاکره افزود:«نخبگان سیاسی ایران نسبت به آمریکا بدبین هستند زیرا نگرانی آنها ریشه در الگوی اقدامات قبلی آمریکا دارد که قطعا در آینده نیز تکرار خواهد شد.»