
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش جام جم آنلاین سیستان و بلوچستان، دکتر ستاری در این سفر یک روزه قرار است از چاه آب ژرف 3 سیستان بازدید کند.
وی امروز قرار است خط انتقال چاه آب ژرف 3 را افتتاح کند و پس از رونمایی از آب شیرین کن با ظرفیت دو هزار و 500 متر مکعب این چاه، رونمایی از آب شیرین کن با ظرفیت 500 متر مکعب چاه ژرف شماره 1 و بازدید از عملیات بازسازی این چاه، آغاز احداث سایت و سلر چاه های آب ژرف 6 ، 7 و 8 به زاهدان سفر کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در زاهدان هم قرار است فاز دوم کارخانه نوآوری، 6 خانه خلاق و مجتمع های کارگاهی 4و5و6 پارک علم و فناوری سیستان وبلوچستان را افتتاح کند.
ستاری امروز در ادامه سفر خود از شرکت های مستقر در زاهدان ، فاز جدید توسعه پارک علم و فناوری و مرکز خدمات فناوری و تجاری سازی زاهدان بازدید می کند .
امروز قرار است با حضور وی ، خانه های خلاق و پویانمایی و تولید بازی ، نواوری اجتماعی، نواوری دانش اموزی و نوآوری شهری و فاز کارگاهی پارک در زاهدان افتتاح شود
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
بوبانا آنجلکویچ، روزنامهنگار و تحلیلگر صربستانی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
گفتوگوی «جامجم» با هنرمندی که در ۸۰سالگی همچنان فعال است
علیرضا محمدی، کارگردان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»: