جامعه روحانیت مبارز تهران جنایت هولناک در سامراء را محکوم کرد
ایرنا: جامعه روحانیت مبارز تهران روز چهارشنبه باتسلیت حادثه تالمبار انفجار در حرم شریف عسگریین (ع) در سامرای عراق به ساحت مقدس امام عصر (عج) ، رهبر معظم انقلاب اسلامی و مسلمین جهان این جنایت هولناک را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۳۷۰۱۶
در بیانیه این جامعه که به گروه سیاسی ایرنا نمابر شد ، با بیان اینکه فاجعه دردناک و جسارت دستهای ناپاک بهحریم مقدسات دینی و اهانت دوباره به حرم شریف عسگریین (ع) موجب تاثر و تالم شدید شد، آمده است: ملتهای مسلمان بویژه ملت هوشمند ایران خوب میدانند که یکی از اهداف این حرکتهای توطئه آمیز ایجاد اختلاف بین مسلمین و به خصوص ایجاد فتنه بین اهل سنت و تشیع می باشد.
جامعه روحانیت مبارز تهران در بخش دیگری از بیانیه خود با اعلام این که باید در قبال این توطئه عکس العمل مناسب و منطقی ابراز شود، افزود : لازم است از حرکتهای افراطی که زمینه ساز اختلاف و درگیری بین شیعه و سنی خواهد شد، بشدت پرهیز شود.
در پایان بیانیه این جامعه آمده است: امیدواریم واکنش ملت و دولت عراق و ملت مسلمان ایران و مجامع اسلامی به این حادثه به شکلی باشد که از تکرار اینگونه حوادث جلوگیری شود.
بامداد امروز در پی اصابت گلوله خمپاره بهمرقد امامین عسگریین (ع) یکی از گلدستههای آن فروریخت و بخشی از گلدسته دیگر تخریب شد.
مرقد امامین عسکریین (ع) در اسفند ماه سال هم مورد حمله تروریستی تکفیریهای القاعده قرار گرفت و بخش بزرگی از گنبد و مرقد امامین شریفین فرو ریخت.