مسافربرها برای دریافت کارت سوخت عجله نکنند

ایسنا: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی با اشاره به این که توزیع کارت هوشمند سوخت مسافربرهای شخصی از 2روز پیش آغاز شده است ، گفت: مسافربرها در دریافت کارت جدید هوشمند سوخت خود عجله نکنند.
کد خبر: ۱۳۶۸۱۷

سردار محمد رویانیان با اعلام این که تا کنون 150هزار کارت هوشمند سوخت تحویل پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی شده است ، افزود: ظرف 10روز آینده توزیع کارت هوشمند سوخت به اتمام می رسد و یکصد هزار کارت دیگر باقیمانده نیز بزودی با ورود به شبکه توزیع پروسه خود را طی می کند.
وی تاکید کرد: کارت قدیمی هوشمند سوخت مسافربرهای شخصی ، آژانس ها و آموزشگاه های رانندگی به اندازه 6ماه اعتبار دارد؛ لذا دارندگان این دسته از خودروها براحتی می توانند از سهمیه خود استفاده کرده و در فرصت تعیین شده نسبت به تعویض و دریافت کارت جدید اقدام کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها