معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان تهران خبر داد

کشف ۱۰ میلیارد تومان لوازم خانگی قاچاق

رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ خبر داد:

کشف بیش از ۲۵ میلیارد ریال لوازم خانگی قاچاق

رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از یک هزار دستگاه انواع لوازم خانگی خارجی خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای کشف شده را ۲۵ میلیارد ریال، اعلام کردند.
کد خبر: ۱۳۶۷۵۵۵

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ علی ولی پور گودرزی گفت: در راستای پایش و کنترل بازار و جلوگیری از قاچاق و احتکار کالا، ماموران پلیس امنیت اقتصادی پایتخت موفق به کشف انبار دپوی کالای قاچاق در خیابان فدائیان اسلام به ارزش ۲۵ میلیارد ریال شدند.

وی افزود: در ادامه تحقیقات مشخص شد کالاهای دپو شده فاقد هرگونه اسناد و مدارک، فاکتور و ثبت در سامانه جامعه تجارت است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه کاراگاهان انبار را پلمپ کردند، اظهار داشت: طی شمارش صورت گرفته کالاها شامل هفت دستگاه ماشین لباسشویی، دو دستگاه ماشین ظرفشویی، ۷۰۰ دستگاه اسکنر، ۴۴۰ عدد چراغ قوه، ۱۰۹ دستگاه جاروبرقی است که پرونده درخصوص قاچاق کالا تشکیل و به مرجع قضائی معرفی شد.

گودرزی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۲۵ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: با توجه به اینکه قاچاق کالا باعث از کار افتادن چرخ اقتصادی کشور و در پی آن افزایش نرخ بیکاری می شود، در نتیجه مبارزه با قاچاق از اصلی ترین وظایف پلیس امنیت اقتصادی است در همین راستا شهروندان، در صورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکار کالا با این پلیس با شماره های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ و یا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس حاصل کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها