پودینگ شیره انگور بهدلیل داشتن مواد مقوی، گزینهای بسیار مناسب برای این ایام است.
مواد لازم:
شیر: یک لیتر
آرد و نشاسته ذرت: هر کدام2قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ: یک عدد
شیره انگور: یک لیوان متوسط
کره یا روغن حیوانی: 2قاشق غذاخوری
پودر پسته، خلال بادام برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ بدهد و بعد از روی حرارت برمیداریم. شیره انگور، نشاسته ذرت و شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم و شیر را کمکم اضافهکرده و به همزدن ادامه میدهیم تا مواد کاملا یکدست شود. در این مرحله زرده تخممرغ را اضافهکرده و دوباره روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا ته نگیرد سپس حرارت را کمکرده و وقتی پودینگ غلیظ شد و جا افتاد، کره را به آن اضافهکرده و بعد از کمی همزدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسبی ریخته و به دلخواه با پودر پسته، خلال بادام یا... تزیینکرده و هنگام افطار یا سحر سرو میکنیم.
مژده مظهری - ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد