کشته و مجروح شدن 4 نظامی ناتو در افغانستان

یک سخنگوی نیروهای بینالمللی حافظ امنیت در افغانستان «ایساف» تحت فرماندهی ناتو اعلام کرد، روز جمعه اول ژوئن بر اثر انفجار یک بمب در شرق افغانستان
کد خبر: ۱۳۵۹۳۳
یک نظامی ناتو کشته و 3 نظامی دیگر مجروح شدند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، یک سخنگوی «ایساف» گفت، یک بمب در مسیر عبور یک کاروان نظامی ناتو در ایالت لغمان در شرق افغانستان منفجر شد. در این انفجار یک نظامی ناتو کشته و 3 نظامی دیگر مجروح شدند. سخنگوی «ایساف» تابعیت این نظامیان را فاش نکرد.
همچنین بر اثر اصابت یک راکت به یک منزل مسکونی در ایالت کنر که توسط شورشیان طالبان شلیک شده بود، 2 زن غیرنظامی کشته و دستکم 5 عضو دیگر این خانواده مجروح شدند.

در عین حال، شورشیان طالبان به یک پاسگاه پلیس در ناحیه دانات در ایالت نورستان حمله کردند. در این حمله یک مامور پلیس افغان کشته و 4 مامور مجروح شدند و یکی از مهاجمان نیز به قتل رسید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها