به گزارش جام جم آنلاین، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین درباره تازهترین تحولات جنگ اوکراین اعلام کرد: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و الکساندر لوکاشنکو همتای بلاروسی او درباره تحولات عملیات نظامی روسیه در اوکراین رایزنی کردند.
سخنگوی کرملین افزود: پوتین در گفتگو با لوکاشنکو تأکید کرد عملیات نظامی طبق برنامه تعیین شده ادامه دارد و به صورت کامل اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: چشم انداز مذاکرات روسیه و اوکراین به نحوه واکنش کی یف به مواضع مسکو بستگی دارد. این مذاکرات باید در سکوت و به دور هیاهوی رسانهای انجام شود.
سخنگوی کرملین همچنین تصریح کرد: در حال حاضر برنامهای برای تماس تلفنی بایدن و پوتین وجود ندارد.
دیمیتری پسکوف در بخش دیگری از اظهاراتش، در واکنش به درخواست «لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه آمریکایی برای ترور پوتین، این درخواست را نتیجه ترس از روسیه توصیف کرد و گفت: در این روزهای سخت همه نمیتوانند سلامت عقلی خود را حفظ کنند.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی