وزیر امور خارجه روسیه:

ادامه رفتار پرتنش و عصبی غرب در مورد تهاجم به اوکراین حیرت آور است

وزیر امور خارجه روسیه، ادامه رفتار پرتنش، عصبی و مهیج غرب در مورد تهاجم روسیه به اوکراین را حیرت آور خواند
کد خبر: ۱۳۵۴۸۷۴

به گزارش جام جم آنلاین، سرگئی لاوروف روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: ادامه رفتار عصبی و پرتنش غرب در مورد تهاجم روسیه به اوکراین، بشدت تعجب آور است.

وی افزود: هر چه را که در کشور خود انجام می دهیم، غرب به خود حق می دهد که به حالت تحکم به ما درس بدهد.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با انتقاد از این رفتار مقام های غربی، تصریح کرد: این رفتار، بی ادبانه است. آمریکا و غرب سعی داشتند این تصور را القا کنند که روسیه با استقرار نیرو در مناطق مجاور مرزهای اوکراین درصدد حمله به کی یف است، ادعایی که مسکو بارها آن را رد کرده است.

لاوروف در مورد امکان تحریم های انگلیس در مورد روسیه گفت: در صورتی که لندن چنین تحریم هایی را وضع کند، روسیه حق دارد تدابیر مشابه در مورد این کشور اعمال کند.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها