به همین دلیل اگر میخواهید در شب یلدا، میز و سفرهتان متفاوت باشد، این پلوی خوشمزه را طبخکرده و مزه عالی آن را تجربه کنید.
مواد اولیه
برنج: 4پیمانه
سینهمرغ: نیم کیلو
انار بزرگ: 2عدد
پیاز متوسط: یک عدد
گشنیز تازه ساطوری خردشده: 100گرم
کره: 100گرم
خلال پسته و بادام: از هر کدام 10گرم
زعفران دمکرده: 2قاشق غذاخوری
نمک، فلفلسیاه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را شسته و به اندازه مکعبهای کوچک خردکرده و با پیاز، کمی آب، نمک، فلفلسیاه و زردچوبه در قابلمهای ریخته و روی حرارت میگذاریم تا بپزد. سپس گشنیز ساطوری خردشده، خلال پسته و بادام که از قبل با آب سرد شستهایم و آب اضافهاش رفته، دانههای انار و زعفران دمکرده را به آن اضافه کرده و بعد از کمی همزدن حرارت را خاموش میکنیم.
برنج را که چند ساعت قبل از پختن شسته و با کمی آب و نمک خیس کردهایم در قابلمه حاوی آبجوش ریخته و بعد از چند دقیقه جوشیدن بهصورت زنده و نیمپخت آبکش میکنیم. ته قابلمه مناسب و نچسبی، کمی روغن ریخته و تهدیگ موردنظر را گذاشته و برنج و مواد را لایهبهلایه میریزیم تا تمام شود؛ سپس در قابلمه را گذاشته و روی حرارت میگذاریم تا دم بکشد. در انتها کره را آب کرده و روی انارپلو ریخته و آن را در ظرف مناسبی ریخته و سرو میکنیم.
نکته آشپزی
برای تزیین میتوان از کشمش تفتداده هم استفاده کرد و جایگزین سینه مرغ میتواند گوشت چرخکرده باشد.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با دکتر ندا ملکی، عضو هیاتعلمی دانشگاه تهران مطرح شد