به گزارش جام جم آنلاین، یک منبع امنیتی در فرماندهی عملیات الانبار از بازداشت یکی از سرکرده های داعشی در جریان عملیاتی در مناطق صحرایی الانبار در غرب عراق خبر داد.
این منبع اعلام کرد: نیروهای امنیتی عراقی عملیاتی را در صحرای الرطبه در غرب الانبار انجام دادند و این به دنبال اطلاعات دریافتی درباره وجود یکی از سرکرده های برجسته داعش در این منطقه رخ داد.
منبع امنیتی تاکید کرد: نیروهای امنیتی عراق این سرکرده بارز داعشی را بدون اینکه مقاومتی به خرج دهد، بازداشت کردند زیرا عملیات برق آسا انجام شد و امکان هیچ تحرکی را به این سرکرده داعشی نداد.
منبع عراقی گفت: این داعشی دستگیر شده جزو سرکرده های رده اول گروه تروریستی و جنایتکار داعش است و در اقدامات زیادی علیه نیروهای امنیتی و غیرنظامیان عراقی در زمان تسلط داعش در شهرهای مختلف استان الانبار در غرب عراق مشارکت داشته اند و از مروجین تفکر افراطی و جنایتکارانه داعش بوده است.
منبع: مهر
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
معاون سیمای رسانه ملی مطرح کرد
گفتوگو با فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر: