از ابتدای امسال تا کنون:

رفع تصرف ۳۵هکتار از بستر رودخانه‌های خراسان رضوی

۳۵هکتار از بستر رودخانه‌های خراسان رضوی از ابتدای امسال تا کنون رفع تصرف شد.
۳۵هکتار از بستر رودخانه‌های خراسان رضوی از ابتدای امسال تا کنون رفع تصرف شد.
کد خبر: ۱۳۵۱۴۰۱
به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی ، مدیر امور منابع آب مشهد گفت: این اراضی در شهرستانهای مشهد، چناران،گلبهار، فریمان و طرقبه شاندیز بازگشایی و رفع تصرف شده است. 
محمد برزویی افزود: این اقدام در راستای صیانت و حفاظت از بستر و حریم رودخانه‌ها و جلوگیری از تعدی به این اراضی و همچنین پیشگیری از خسارات جانی و مالی هنگام بروز سیلاب‌های احتمالی انجام شده است.
 
وی ادامه داد: در این مدت بیش از ۸۰پرونده تخلفات مرتبط با تجاوز و تصرف اراضی حریم و بستر رودخانه‌های محدوده زیرپوشش مورد بررسی قرار گرفته است.
 
مدیر امور منابع آب مشهد گفت: همچنین افزون بر ۴۲۰حلقه چاه غیرمجاز در محدوده زیرپوشش این اداره در شهرستانهای مشهد، چناران، گلبهار، طرقبه شاندیز و فریمان مسدود شده است.
 
برزویی ادامه داد: از این تعداد ۱۳۵حلقه چاه غیرمجاز عمیق تا عمق ۱۵۰متر و بقیه نیمه عمیق بوده‌اند که در مجموع موجب جلوگیری از برداشت غیرمجاز سالانه بیش از ۱۴میلیون مترمکعب آب شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها