به گزارش جام جم آنلاین گیلان،مادر شهید تازه شناسایی شده در رودسر گفت: زمانی که پسرم به جبهه رفت هر روز و هر هفته و هر ماه در انتظار بازگشت او بودم، اما هرگز ناامید نشدم می دانستم روزی بر می گردد.
خانواده شهید مهدی سلطانی قمبوانی که به تازگی و از طریق آزمایش DNA هویت او مشخص شده، میهمان شهرستان رودسر هستند.
هویت این شهید والامقام که در سال ۱۳۹۲ در پارک شهید انصاری چابکسر به خاک سپرده شده، به تازگی و از طریق آزمایش DNA شناسایی شده است.
گوهر حسینی، مادر شهید مهدی سلطانی، با اشاره به ۳۵ سال چشم انتظاری خود، اظهار کرد: زمانی که پسرم به جبهه رفت هر روز و هر هفته و هر ماه در انتظار بازگشت او بودم، اما هرگز ناامید نشدم می دانستم روزی بر می گردد.
وی با بیان اینکه فرزند شهیدم با خواست و به دلخواه خود به جبهه رفت، افزود: شهید عاشق امام حسین(ع) بود و خود را فدایی حضرت علی اکبر(ع) می دانست و سرانجام در عملیات کربلای ۴ به شهادت رسید.
مادر شهید سلطانی، دفاع از اسلام و انقلاب را هدف این شهید از رفتن به جبهه دانست و اضافه کرد: همواره از ما می خواست برای شهادتش گریه نکنیم، زیرا به راه خود ایمان داشت.
حسینی، با بیان اینکه دشمنان اسلام و انقلاب هرگز نمی توانند در مقابل خون پاک شهدا کاری از پیش ببرند، خاطرنشان کرد: تنها حاجتم بازگشت فرزندم بود و اکنون این چشم انتظاری پایان یافت.
وی با اشاره به عشق و ارادت خون نسبت به معصومین(ع)، یادآور شد: ما هم راه پسر شهیدم را ادامه خواهیم داد و فدای اسلام و قرآن هستیم و دوست دارم رهبر انقلاب را ملاقات کنم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ