فارس: معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت بهداشت گفت: بیش از 700میلیارد تومان از درآمد اختصاصی بیمارستان ها امسال محقق نمی شود و افزایش اعتبار بیمارستان ها در قانون بودجه کاذب است.
کد خبر: ۱۳۴۸۴۳
رحمت الله حافظی در گفتگو با فارس افزود: یکی از نقاط ضعف مهم بودجه فصل سلامت ، افزایش کاذب درآمد اختصاصی بیمارستان های دولتی است ، این اعتبار سال گذشته 1150میلیارد تومان پیش بینی شده بود که حداکثر یکهزار میلیارد تومان آن محقق شد، اما برای سال 86این بودجه 1818میلیارد تومان پیش بینی شده است که حدود 700تا 800میلیارد تومان آن کاذب است و عملی نمی شود.
وی ادامه داد: درآمد اختصاصی بیمارستان ها از محل فروش خدمات و دریافت هزینه آن بر اساس تعرفه های مصوب دولت است و این افزایش کاذب که حدود 58درصد نسبت به سال گذشته بیشتر برآورد شده است ، در صورتی محقق می شود که تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی نیز در بخش دولتی 58درصد افزایش یابد؛ در حالی که هنوز پس از گذشت 2ماه از سال ، مراکز درمانی بر اساس تعرفه سال گذشته کار می کنند و به نظر نمی رسد افزایش تعرفه ها که در آینده محقق می شود نیز بیش از 10تا 20درصد باشد.
حافظی گفت: این کار باعث کسر بودجه بیمارستان ها و متعاقب آن دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت می شود و به نظر می رسد با توجه به این برآوردهای کاذب بروز مجدد کسر بودجه در وزارت بهداشت قطعی است.
معاون وزیر بهداشت افزود: به طور کلی بودجه فصل بهداشت و درمان نسبت به سال گذشته با احتساب افزایش های کاذب درآمدهای اختصاصی آن حدود 17درصد رشد نشان می دهد؛ در حالی که بودجه فصل فرهنگ و هنر با افزایش 157درصدی و بودجه تربیت بدنی با افزایش 75درصد مواجه است ، بنابراین به نظر می رسد به بودجه فصل سلامت و البته آموزش که با کاهش 12درصدی مواجه است ، کمتر از بقیه بخشها توجه شده است.