تخصیص 2نوبت کاری سهمیه بنزین به مسافربرها و تاکسی ها
ایسنا: معاون ترافیک شهردار تهران با اشاره به این که طرح توزیع برچسب مسافربرهای شخصی از 22اردیبهشت آغاز شده است ، گفت: تاکنون بیش از 20هزار مسافربر شخصی برچسب گرفته اند.
کد خبر: ۱۳۴۷۱۲
هاشمی تشکری با اشاره به این که تاکنون کار ثبت نام 51هزار و 278نفر در طرح ساماندهی مسافربرهای شخصی به طور کامل به پایان رسیده است ، افزود: براساس برنامه ریزی های انجام شده ، کار توزیع برچسب مسافربرهای شخصی تا 31اردیبهشت پایان می یابد.
وی با تاکید بر این که مسافربرهای شخصی باید در زمان اعلام شده به مراکز مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: آن دسته از مسافربرهای شخصی که به هر دلیلی نتوانسته باشند برچسب خود را دریافت کنند، در پایان اجرای این مرحله از طرح براساس اطلاعیه صادره می توانند برچسب خود را بگیرند.
معاون ترافیک شهردار تهران با اشاره به سهمیه بندی بنزین گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده ، سهمیه بنزین برای تاکسی ها و مسافربرهای شخصی برای دو نوبت کاری پیش بینی شده است که به این ترتیب این خودروها مشکلی نخواهند داشت.