بازدید دادستان مرکز استان هرمزگان از شهرک پیامبر اعظم(ص) بندرعباس

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان ضمن بازدید از شهرک پیامبر اعظم(ص) در جریان مهم‌ترین مشکلات و مسائل ساکنین این شهرک قرار گرفت.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان ضمن بازدید از شهرک پیامبر اعظم(ص) در جریان مهم‌ترین مشکلات و مسائل ساکنین این شهرک قرار گرفت.
کد خبر: ۱۳۴۶۳۵۳

به گزارش جام جم آنلاین هرمزگان،دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان ضمن بازدید از شهرک پیامبر اعظم(ص) در جریان مهم‌ترین مشکلات و مسائل ساکنین این شهرک قرار گرفت.


دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان با همراهی فرماندار و شهردار بندرعباس و جمعی از مدیران ادارات در راستای پیشگیری از حوادث ترافیکی و ارتقای امنیت ترافیک و رسیدگی به مسائل و موضوعات مرتبط با حقوق عامه به صورت سرزده از شهرک پیامبر اعظم (ص) بازدید کرد.


مجتبی قهرمانی در جریان این بازدید ضمن دیدار با ساکنین و اهالی این محله، دستورات لازم را برای ارتقای امنیت و رفع آسیب‌های اجتماعی و مشکلات موجود صادر کرد.


وی همچنین تأکید کرد: دستگاه‌های متولی باید خدمات ویژه حوزه خود را به ساکنان شهرک پیامبر اعظم(ص) ارائه کنند و با ایجاد امکانات فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در این شهرک از میزان مشکلات و آسیب‌ها بکاهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها