مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان دربازدید از سرپرستی روزنامه جام جم :

برای مدیریت مصرف برق وکاهش خاموشی ها در تابستان امسال هم قسم شده ایم 

مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان:

همکاری صنایع استان کرمان در مدیریت مصرف پیک بارقابل تقدیراست

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان گفت:همکاری صنایع این استان به‌ویژه واحدهای تولید فولاد و سیمان و نیز شهرک های صنعتی،در شرایط بحرانی کمبود انرژی الکتریکی و مشارکت در مدیریت مصرف برق پیک بارتابستان  قابل تقدیر است.
کد خبر: ۱۳۴۲۳۵۶
به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛محمد سلیمانی،با تقدیر از همکاری صنایع استان در پیک بار تابستان گفت:این صنایع فشارهای فراوانی را با کاهش تولید متحمل شدند و با ظرفیت پایین فعالیت خود را ادامه دادند،اما جهت جلوگیری در خاموشی به شهروندان و بخش خانگی همه مسائل و سختی ها را تحمل کردند که این نشان از درک بالا از شرایط موجود می باشد.

محمد سلیمانی،اضافه کرد:صنایع همکاری خوبی درمدیریت مصرف برق داشته‌اند و اگر همکاری آن‌ها نبود خاموشی‌ها و مشکلات ناشی از آن در تابستان گرم امسال مضاعف می‌شد.

وی با تقدیراز صنایع و کارخانه های شمال استان در همکاری مدیریت پیک بار از همه مشترکان خواست تا با حساسیت مدیریت مصرف را در پیک زمستان مدنظر داشته باشند تا محدودیت جدی اتفاق نیافتد و اگر تمامی مشترکان به صرفه‌جویی در مصرف برق توجه ویژه داشته باشند و  همکاری‌ لازم را انجام دهند،مشکل خاصی در تامین و توزیع برق پایدار ایجاد نمی‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان به همراه معاون مدیریت مصرف توانیر و تعدادی از مدیران این شرکت از کارخانه های آلومینیوم هزار کرمان،مجتمع ذوب نوردکرمان در شهرک صنعتی خضرا و فروآلیاژ رباط بازدید و ضمن خداقوت به پرسنل واحدهای تولیدی از مدیران عامل آنها به خاطر همکاری در مدیریت پیک بار تابستان و کاهش مصرف برق تقدیرو تشکر کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها