تعیین خرید تضمینی دام زنده عشایر لرستان ۲۹ هزارتومان برای هرکیلوگرم

مدیرکل پشتیبانی امور دام سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: برای کاهش اثرات و تبعات خشکسالی بر معیشت و اقتصاد عشایر ، دام زنده در این استان با قیمت تضمینی هر کیلوگرم ۲۹ هزارتومان و پرداخت مقادیری جو یارانه‌ای به عشایر خریداری می‌شود.
کد خبر: ۱۳۴۱۳۲۱
تعیین خرید تضمینی دام زنده عشایر لرستان ۲۹ هزارتومان برای هرکیلوگرمبه گزارش جام جم آنلاین لرستان: محمدرضا راستگو افزود: به ازای هرکیلو گرم خرید گوسفند زنده از عشایر، سه کیلو گرم جو یارانه‌ای با قیمت مصوب ۲ هزار و ۲۱۵ تومان نیزبرای تامین خوراک دام به عشایر استان داده می‌شود.
وی اظهار کرد: تا پایان مهرماه جاری یک هزار و ۱۶۰ تن نهاده جو از طریق سامانه بازارگاه بین عشایر لرستانی توزیع می‌شود.
 
راستگو بیان کرد: برای کاهش اثرات و تبعات خشکسالی بر معیشت و اقتصاد عشایر، خرید تضمینی دام مازاد و تامین علوفه دامی این قشر در دستور کار قرار گرفته و مقرر شده است در کل کشور یک میلیون راس دام عشایر خریداری و ذخیره سازی گوشت قرمز انجام شود.
 
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها