مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه:

صدور اخطار برای ۵۰ مطب پزشکی در کرمانشاه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری؛

تشدید نظارت بازرسان بر توزیع مرغ گرم در کرمانشاه

بهزاد باباخانی در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان وظایف دستگاه‌های اجرایی را در مراحل مختلف تولید تا توزیع مرغ خاطرنشان کرد و گفت: این سیستم نظارتی از کشتارگاه تا بازار و عرضه در خرده فروشی تعریف شده و باید این فرآیند به صورت دقیق پیگیری و نظارت شود.
کد خبر: ۱۳۴۰۸۹۶

به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با تأکید بر تقویت ساز و کار‌های نظارتی به منظور کنترل قیمت کالا‌های اساسی گفت: کمیته‌های متناظر در تمامی شهرستان‌ها برای بازرسی و نظارت بر توزیع و عرضه مرغ گرم تشکیل شده است.

وی افزود: یک تیم نظارتی قوی در هر شهرستان نیز متشکل از نماینده فرماندار و جهادکشاورزی، صمت، تعزیرات و دیگر دستگاه‌های نظارتی تشکیل شده است تا نظارت به صورت مستمر در کلیه مراحل تولید تا توزیع انجام شود.

باباخانی در این جلسه که گزارش آخرین وضعیت عرضه مرغ در سطح بازار ارائه شد، اظهار داشت: بر اساس تأکید استاندار تمامی مدیران باید به صورت میدانی و جهادی پای کار باشند تا در ابتدای فعالیت دولت جدید مشکلاتی در خصوص افزایش قیمت کالا‌های اساسی نداشته باشیم.

معاون اقتصادی استاندار بر لزوم تدوین برنامه ریزی مطلوب در جهاد کشاورزی برای حوزه مرغ، عرضه دام، میوه و فرآورده‌های کشاورزی در فصل پاییز تأکید کرد و بیان داشت: با برآورد دقیق و کسب اطلاعات بازار باید پیش بینی‌های لازم برای جبران کاهش عرضه در برخی کالا‌ها و محصولات انجام شود و هر زمان نیاز بود برای حمایت از مصرف کننده در بازار توزیع کالا‌های اساسی را از ذخایر داشته باشند.

باباخانی با اشاره به تکالیف قانونی جهادکشاورزی برای نظارت بر تولید و عرضه گوشت مرغ، بر لزوم برنامه ریزی دقیق برای تامین این محصول طی ماه‌های آینده اشاره کرد و عنوان داشت: بر اساس گزارش دستگا‌های متولی ذخایر کافی مرغ منجمد در استان موجود است و در صورت نیاز توزیع خواهد شد.

وی یادآور شد: فرآیند نظارت از کشتارگاه تا بازار بر اساس تکالیف دستگاهی مشخص است و دستگاه‌های اجرایی از جمله جهاد کشاورزی مکلف هستند نظارت دقیق داشته و متخلفان را به تعزیرات حکومتی معرفی کنند.

 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها