به گزارش جام جم، اين برنامه كه به همت گروه قرآن واهل بيت (ع) طراحي و توليد مي شود به تبيين برخورد صحيح با بلايا و مشكلات در زندگي با آموزه هاي امام سجاد (ع) مي پردازد. "حماسه اشك" به تهيهكنندگي محمدحسن جلالي و كارشناسي حجج اسلام كرمی و عبدی پنجشنبه 11 شهریور ساعت 21:10 از راديو معارف به روي آنتن مي رود.
همچنین برنامه" بر بال سخن"در راديو معارف به بررسي راههاي مقابله با فساد اعتقادي مي پردازد. این برنامه اختصاص به پخش سخنراني اساتيد وسخنوران نامي كشور دارد. در این برنامه کارشناسان درباره مباحث متفاوت صحبت می کنند.
اين برنامه چهارشنبه دهم شهريور با سخنراني حجت الاسلام دكتر رفيعي به تبيين راه هاي مواجهه با فساد اعتقادی و پيامدهاي فردي و اجتماعي آن در جامعه مي پردازد.برنامه "بربال سخن" به تهيه كنندگي سيد محمد علي حسينيان يكشنبه تا پنجشنبه ساعت 13:30 از راديو معارف به روي آنتن مي رود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ