اشد مجازات در انتظار سارقان مسلح

دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد گفت: سارقان مسلحی که سبب خدشه دار کردن نظم و امنیت عمومی مردم می شوند با برخورد قاطعانه و شدید قانون مواجه خواهند شد.
کد خبر: ۱۳۳۳۴۰۹
اشد مجازات در انتظار سارقان مسلحبه گزارش جام جم آنلاین لرستان:  داریوش شاهون‌وند افزود: طی ماه های اخیر شاهد سرقت های مسلحانه به نحوه های گوناگون در سطح استان بودیم.
 
وی ادامه داد: همچنین سیزدهم مردادماه امسال یک مورد سرقت مسلحانه از طلافروشی در شهرستان پلدختر به وقوع پیوست که نگرانی و احساس ناامنی را در جامعه بیشتر کرد بنابراین برخورد با عوامل این سرقت ها به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.
 
شاهون وند تصریح کرد: نیروی انتظامی در راستای شناسایی عوامل سرقت های مسلحانه بیش از توان واقعی خود و با به کارگیری تمامی سیستم‌های اطلاعاتی، اقدام کرد که هفت نفر از سارقان مسلح طلا فروشی شهرستان پلدختر و سارقان پنج فقره سرقت در خرم آباد، دورود و الشتر را شناسایی و دستگیر کردند.
 
وی افزود: جزای سارقان مسلح دستگیر شده به اتهام محاربه با اشد مجازات و اعدام است و جلسات دادرسی این متهمان به صورت علنی برگزار خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها