به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی، سعید حسینقلی زاده مقدم در این خصوص افزود: هزینه تمام شده هر سفر در سال 1399 و قبل از شیوع کرونا 27930 ریال بوده است که 19110 ریال آن را شهرداری، 7500 ریال را مسافر و 1320 ریال دیگر را دولت به صورت یارانه پرداخت کرده است.
وی تصریح کرد: این درحالی است که طبق آمار، پس از شیوع کرونا در سال 99 هزینه تمام شده هر سفر با ناوگان اتوبوسرانی با 25000 ریال افزایش به 52876 ریال رسیده است که بخش زیادی از آن به دلیل کاهش تقاضای سفر و ضد عفونی مستمر ناوگان و ایستگاه ها، تامین ماسک و محلول ضد عفونی کننده است.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد ادامه داد: از 52876 ریال هزینه تمام شده هر سفر، 44691 ریال از سوی شهرداری،7500 ریال از سوی مسافر و685 ریال نیز از سوی دولت به صورت یارانه پرداخت شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد