مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش تشریح کرد

دانش آموزان «کارنامه الکترونیکی» را چگونه می توانند دریافت کنند؟

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش:

دانش‌آموزان نگران امتحانات نباشند؛ افت درصد قبولی نخواهیم داشت!

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قطع برق یکی از چالش‌های جدید حوزه‌های امتحانات است، گفت: طراحی سؤالات به گونه‌ای است که افت درصد قبولی نخواهیم داشت.
کد خبر: ۱۳۱۷۶۹۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، خسرو ساکی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها در اردوگاه شهید باهنر تهران با تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های امتحانی اظهار کرد: پیشگیری از ترددهای غیر ضروری، فاصله گذاری صندلی استاندارد دانش آموزان به فاصله بیش از 2 متر، تهویه مناسب و استفاده از مواد ضدعفونی از جمله موارد مهم است که باید در حوزه‌های امتحانات نهایی و همچنین پایه نهم اجرا شود.

وی قطع برق را یکی از چالش‌های جدید حوزه‌های امتحانی برشمرد و تصریح کرد: بخشنامه‌ای با هدف پیشگیری از اختلال ناشی از قطعی برق در خصوص دریافت رمز سؤالات و تکثیر به موقع اوراق امتحانی، به استان‌ها ارسال شده است.

ساکی اضافه کرد: ادارات آموزش و پرورش مناطق و شهرستان‌ها، باید نسبت به «تشکیل حوزه متمرکز تکثیر و توزیع پاکت سؤالات» به مدارس اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: ساختار سؤالات ما به گونه‌ای است که اغلب دانش آموزان قادر به پاسخگویی به آن هستند البته  آسانی و دشواری سؤالات نسبی بوده و طراحی سؤالات به گونه‌ای است که افت درصد قبولی نخواهیم داشت.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی، ادامه داد: نسبت به سال‌های گذشته تغییر محسوسی در آمار غایبان نداریم  و این نشان از حساسیت خانواده نسبت به سرنوشت فرزندانشان دارد همچنین تمهید مقدمات برگزاری المپیادهای علمی، موضوعی است که مدیران کل آموزش و پرورش باید در دستور کار قرار دهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها