سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری خبر داد:

سقوط هواپیمای فوق سبک در اراک و جان باختن سرنشینان / اعزام تیم بررسی سازمان هواپیمایی

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: هواپیمای فوق سبک فانتوم 29-11 یک دقیقه پس از برخاستن از فرودگاه اراک سقوط کرد و متاسفانه هر دو سرنشین این هواپیما جان باختند.
کد خبر: ۱۳۱۵۰۳۷

به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، محمدحسن ذیبخش در گفتگو با فارس اظهار داشت: هواپیمای فوق سبک فانتوم 29-11 امروز ساعت 10:06 صبح از فرودگاه اراک تیک‌ آف (پرواز) کرد و در ساعت 10:07 این هواپیما سقوط کرد.

وی با بیان اینکه این پرواز آموزشی بوده است، گفت: متأسفانه در این حادثه هر دو سرنشین هواپیما شامل خلبان اصغر نمازیان و دانشجو حمید مرادی جان باختند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه این هواپیما متعلق به شرکت خصوصی بوده است، گفت: هواپیما از نوع فوق سبک و آموزشی و مدل فانتوم 29-11 بوده است.

ذیبخش اظهار داشت: بلافاصله پس از وقوع این حادثه، تیم بررسی سانحه سازمان هواپیمایی به محل وقوع حادثه در اراک اعزام شدند و در حال جمع‌آوری اسناد هستند و پس از بررسی‌های دقیق، علت وقوع این حادثه اعلام می‌شود.

طول باند فرودگاه اراک پیش از این 3 هزار متر بود که با اقدامات بهینه‌سازی به 3 هزار و 700 متر ارتقا یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها